2016

grandEXPO

grandEXPO
A 2016-ban útjára indított grandEXPO az innovációra és az exkluzivitásra helyezte a hangsúlyt már az első évben.

A rendezvény a gyógyszerészek fóruma kíván lenni, akik a munkájukban nap mint nap érzékelik az üzleti, a szakmai és a társadalmi elvárásokat. A kétnapos konferencia alatt teljes spektrumú képzést kapnak az érdeklődők a hazai és a nemzetközi trendekről, tudniuk kell ugyanis, hogy merre halad a világ és merre érdemes nekünk haladni. A gyógyszerészek a szakma elismert képviselőitől az iparág fejlesztéseiről, új terápiákról, eladástechnikákról is képet kapnak. Az előadók, a trénerek rámutatnak azokra az összefüggésekre, amelyek koherenssé teszik a gyógyszerész szerteágazó munkáját.

A szakmai fórum exkluzivitása nemcsak a minőségre vonatkozik, hanem arra is, hogy mely cégek állíthatnak ki, kik adhatnak elő.

A Hungaropharma arra törekszik, hogy a minőségi termékeiről ismert cégek legyenek jelen az expón. A Hungaropharma egyszerre látja a gyártó és a kiskereskedő szempontjait, az ágazat egész érrendszerét. Magyarország legnagyobb, piacvezető vállalatainak egyikeként a szakmai fórum megszervezésével együtt felelősséget érez a szakmai innováció iránt. A vállalat elkötelezetten hisz abban, hogy az innováció bemutatása mellett fontosak a pozitív élmények. Legyen a grandEXPO a kapcsolatok, barátságok, szakmai együttműködések színhelye!


< Vissza a cikkekhez
Hungaropharma,Innováció, Találmányok
https://www.pharmatarlat.hu/./pages/hph/contents/article/79/pics/lead_original.png
Válasszon évet